Sikeres edzők kerültek egy kicsit közelebb hozzánk!


 
A 2016. április 23-án tartott sikeres magyar szövetségi kapitányokat bemutató rendezvényünk nagy népszerűségnek örvendett.

Nagy örömünkre szolgál, hogy a koppenhágai magyar közösség tagjai sokan eljöttek, összesen 57 fő látogatott el rendezvényünkre. A nagykövetség képviseletében B. Nagy Péter konzul urat is üdvözölhettük nézőink között.

A jelenlévő felnőttek hol érdeklődve, hol mosolyogva hallgatták Tóth Ferenc vívó szövetségi kapitány és Bakó Zoltán kajak-kenu szövetségi kapitány bemutatkozását. A lelkes közönség kérdéseire válaszolva egy nagyon színes, sokrétű, tartalmas este részesei lehettünk. Megismerhettük, hogy milyen egy más kulturális közegben dolgozni, motiválni. Bepillantást nyerhettünk abba, hogy a dán sportélet  és sportfinanszírozás miben tér el a magyartól. Gyerekekkel érkező résztvevőink is nyugodtan élvezhették a felnőtteknek szóló beszélgetést. A gyerekek örömmel vettek részt a vívás alapjait bemutató foglalkozásunkon, melyet Faragó Fruzsina és Binet Gina edzők vezettek. Majd egy kicsit elfáradva belevetették magukat a játékok és színezők világába. Minden gyermek boldogan távozott az ajándék mézeskalács olimpiai éremmel és kulaccsal.

Nagyon köszönjünk Csaplár Rita főszervező, valamint Pulai-Piatkó Andrea és Szőcs-Puskás Tímea segítők munkáját. A Magyar Inkubátor Egyesület önkéntesei ismét segítségünkre voltak a rendezvény előkészítésében és lebonyolításában. Köszönjük fáradhatatlan és lelkes tevékenységüket. Ismét egy sikeres rendezvényt tudhatunk magunk mögött!

Koppenhágai Magyar Iskola Egyesület